20. septembra 2006

Doktor

Niektorí ľudia si asi z predchádzajúcich životov doniesli dojebanú karmu a nech sa snažia ako chcú, veci im nevychádzajú.

Typickým príkladom je Doktor. Prejavuje sa to napr. na jeho zdraví. Vždy, keď chce niečo podniknúť, automaticky ochorie. Niekoľkokrát sa snažil ošmejdiť osud tým, že sa dal vypísať a začal si užívať, ale potom zvyčajne ochorel, práve keď to začínalo mať grády.

Alebo to šťastie s buchtami. Raz zbalil batôžkarku, obrábal ju v aute a ukradla mu mobil. Inokedy zbalil kurvu na dovolenke v Prahe a nesmelo jej povedal, či by si to nemohli rozdať o čosi drsnejšie. Kurva naňho škaredo zazrela, jednu mu s privretými očami jebla a zarevala "šukej mě, čuráku!!!" Detaily neviem, ale ešte o týždeň sa sťažoval na narazenú sánku.

Ale najlepšie je to s cestovaním. Doktor dychtí po spoznávaní exotických krajín a exotických diev. Pred pár rokmi chcel ísť na Bali, ale dva dni pred odletom tam vybuchlo zopár nočných klubov, tak si to rozmyslel. Teraz som posledné týždne nepočúval o ničom inom, len o tom, ako bude koncom mesiaca obrábať kurvičky v Thajsku. A ako to dopadlo? Doktor svojou karmou spôsobil štátny prevrat!

No... A na koniec roka chystá nájazd na Britániu... Boh ochraňuj kráľovnú!!!

1 komentár:

germa povedal(a)...

starú alebo nadchádzajúcu?